Договір про “оренду” Криму та Донбасу: диктатор Лукашенко висловився про війну, звинувативши українську сторону

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко, який незаконно обіймає посаду президента республіки, вкотре висловився про повномасштабну війну в Україні.

Путін і Лукашенко

Фото - Al Jazeera

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на заяву диктатора російському пропагандистському каналу “Росія 1”.

Так, під час інтерв’ю Олександр Лукашенко заявив про те, що Росія нібито пропонувала Україні підписати договір про нібито “оренду” Кримського півострова та Донбасу на тривалий термін. Але як сказав сам диктатор, українська сторона відмовилася від такого.

“Путін мені передав документ, який був підписаний делегаціями. У Криму – оренда там якась тривала, на Донбасі, на сході. Нормальний договір. Але вони відмовилися, а зараз уже неможливо” — заявив диктатор Лукашенко.

Крім цього, він також згадував про те, що на даний момент відбувається в ході контрнаступу ЗСУ, заявивши, що українські захисники нібито не мають серйозних успіхів і зазнають “великих” втрат. Лукашенко каже, що за два дні контрнаступу Україна вже нібито втратила 40 тисяч людей загиблими та 100 тисяч пораненими.

Пряма промова самопроголошеного президента Білорусі: “Україна за два дні контрнаступу втратила загиблими 40 тисяч людей, а пораненими – 100 тисяч”.

Нагадаємо, раніше ми писали про знищення кортежу Делімханова.

Exit mobile version