У Путіна проблеми з головним мозком: російські джерела повідомляють про серйозну хворобу російського диктатора

Російські телеграм-канали повідомляють, що кремлівський диктатор Володимир Путін має досить серйозну хворобу, про яку йому нещодавно повідомили лікарі.

Путін

Фото - AC

Про це пише “НБН” із посиланням на російський паблік “Генерал СВР“.

За даними джерела стає відомо, що 15 червня лікарі нібито сказали російському диктатору Путіну про те, що у нього в головному мозку були виявлені метастази. За деякими даними, також відомо, що від цієї інформації глава Кремля був поставлений у ступор і не знав, що сказати, окрім питання “скільки ще залишилося жити?”.

“У відповідь медики тільки підбадьорили його сказавши, що можна і потрібно боротися, нібито, “шанси є”. Лікарі знали про метастази в головному мозку у президента вже деякий час, але за рекомендацією людей з близького оточення і сім’ї не поспішали повідомити його . Тепер Путін знає, і як це знання вплине на його модус прийняття рішень, буде зрозуміло найближчим часом” – пишуть російські телеграм-канали.

Ця інформація не була підтверджена офіційними особами, але варто зазначити, що це вже далеко не перша заява про те, що російський диктатор Путін серйозно хворий.

Раніше ми повідомляли про смерть друга Путіна Берлусконі.

Exit mobile version