Чи може війна «перекочувати» у Росію: в ОПУ висловилися про удари України по території РФ

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк висловився про завдання ударів по Російській Федерації та перенесення війни на територію держави-терориста.

Офіс президента України

Фото – facebook.com/president.gov.ua

В інтерв’ю виданню «РБК-Україна» представник Офісу Зеленського заявив, що Україні немає необхідності завдавати ударів по території країни-агресора, оскільки війна рано чи пізно перенесеться туди, інформує «НБН».

Чиновник заявив, що ми маємо право знищувати будь-які засоби окупантів, які вони застосовують проти України, включаючи ті, що перебувають у РФ. Нашій країні немає сенсу атакувати державу-терориста, проте через історичні процеси та об’єктивні причини війна все одно «перекочує» туди.

За словами Подоляка, події розвиватимуться таким чином, оскільки Росія втрачає керованість процесів і має багато конфліктних центрів, одним із яких є «трикутник» відносин олігарха, власника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина, глави Чечні Рамзана Кадирова та міністра оборони Сергія Шойгу.

Паралельно з цим добровольці «ЛСР» та «РДК» альтернативно захоплюють низку територій «імперії», а всю країну атакують БПЛА. РФ ще має побачити у себе активні зіткнення, що також ознаменує її поразку у війні.

Також представник ОПУ розповів, чим небезпечні «мирні пропозиції» щодо завершення війни.

Exit mobile version