Запросить Остіна та інших колег на вечерю: у якому деокупованому регіоні Резніков має намір відсвяткувати день народження

Глава Міністерства закордонних справ України Олексій Резніков має намір наступного року відсвяткувати свій день народження у деокупованому Криму. Також чиновник планує запросити на вечерю своїх іноземних колег, зокрема Ллойда Остіна.

Олексій Резніков

Фото – 24tv.ua

В інтерв’ю виданню «Настоящее время» міністр оборони заявив, що 18 червня 2024 року він має намір відзначити свій день народження у звільненому Криму, інформує «НБН».

За словами Резнікова, він заздалегідь отримав вітання від глави Пентагону Ллойда Остіна. Керівник Міноборони США сказав, що він має запросити своїх іноземних колег на вечерю.

Чиновник додав, що на території деокупованого півострова він хоче не лише відзначити день народження, а й відгуляти весілля, що обіцяв своїй дружині.

Три роки тому міністр зареєстрував шлюб на адміністративному кордоні із захопленим Росією Кримом, проте святкувати весілля він має намір після звільнення півострова в Ялті або Феодосії.

Нагадаємо, екс-командувач військ США в Європі Бен Ходжес заявив, що Україна ступила на шлях, який призведе до деокупації Кримського півострова.

Exit mobile version