Що чекає на українців-зрадників у разі успіху Пригожина: журналіст Денис Казанський розповів подробиці

У разі, якщо бойовики приватної військової компанії "Вагнер" зможуть досягти успіху в ході свого повстання проти російської влади, на українців-зрадників може чекати складна доля.

медведчук

Фото - Мілітарний

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на телеграм-канал Дениса Казанського.

У своєму телеграм-каналі український журналіст написав про те, що в тому випадку, якщо бойовики ПВК “Вагнер” на чолі з Євгеном Пригожиним зможуть досягти успіху під час свого повстання українців-колаборантів, може чекати досить складна доля. Відомо, що швидше за все представники “Вагнера” звинуватить у провалі в так званій “спецоперації” саме зрадників українського народу, на кшталт Ківи, Царьова та інших. До того ж варто зазначити, що раніше Пригожин уже висловлювався про Медведчука, заявляючи, що його потрібно розстріляти.

“Зараз особливо тривожно зрадникам-українцям. Ходять погані чутки, що у разі успіху Пригожина їх уже вирішено виставити головними винними провалу СВО – брехали, подавали фальшиву інформацію про настрої в Україні, підбурювали до вторгнення, обіцяли, що опору не буде. зверненні вже назвав Медведчука падалью, яку слід розстріляти, так що жодних сумнівів у цьому немає. У принципі, всі ці цареви, медведчуки та ківи ідеально підходять на роль цапів-відбувайлів – їх нікому не шкода” – написав Денис Казанський у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, раніше ми писали про запровадження режиму КТО у Росії.

Exit mobile version