Путін отримав політичний інфаркт: у ГУР розповіли про наслідки бунту Пригожина для диктатора

Речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов оцінив наслідки для кремлівського диктатора Володимира Путіна після збройного «перевороту» ПВК «Вагнер».

Володимир Путін і Євген Пригожин

Фото – 24tv.ua

В ефірі «24 каналу» представник української військової розвідки заявив, що повстання найманців олігарха Євгена Пригожина стало політичним інфарктом для президента-агресора, інформує «НБН».

За словами Юсова, як би Путін зараз не намагався добре виглядати, бунт «вагнерівців» підірвав його «політичне здоров’я». Диктатора «відкачали» після цих подій, але всі бачать, що глава Кремля вже не має контролю над ситуацією в країні та силовиками, які можуть вирішити її.

Спікер ГУР МОУ запевнив, що всі боєздатні росіяни зараз на фронті в Україні, в РФ залишився лише «мох і болото» – люди, які тікали від найманців Пригожина, не чинячи їм опору. Ніхто в країні не вийшов із плакатом на підтримку глави держави.

Юсов додав, що весь світ побачив, що «цар уже не справжній» і за стіл переговорів можна сісти не лише з ним, ведучи діалог не на тих умовах, які раніше озвучувалися.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що «сирійський м’ясник» Сергій Суровікін та деякі путінські генерали знали про план Пригожина влаштувати військовий переворот у РФ.

Exit mobile version