Яке майбутнє чекає Росію: генерал НАТО розповів, що невдовзі може статися з країною-агресором

Відставний генерал НАТО Бен Ходжес розповів про те, яке майбутнє може чекати на Російську Федерацію та що буде з дипломатичними відносинами з агресором.

Ходжес

Фото - New Statesman

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на інтерв’ю Бена Ходжеса виданню “NV“.

За словами Бена Ходжеса, стає відомо, що така країна, як Російська Федерація фактично за весь час свого існування була імперією. Це пояснюється тим, що при владі постійно перебувають диктатор, а також тим, що Росія весь час веде загарбницькі війни.

“Ми повинні пам’ятати, що Росія завжди була імперією. Вона ніколи не була державою. Спосіб передачі влади всередині імперії — автократична структура. Ви отримуватимете таких людей, як Путін, поки весь цей тип режиму не буде знищено”, — зазначає Ходжес.

Також він поділився своєю думкою щодо того, що відбудеться з Російською Федерацією у майбутньому. На думку Ходжеса навіть після того, як Володимир Путін більше не обійматиме посаду президента РФ з цією країною, все одно мало хто захоче співпрацювати, оскільки всі розумітимуть політику Росії, незважаючи на зміну влади. У свою чергу, дипломатичні відносини РФ вестиме лише з країнами Африки та Середньої Азії, але ніяк не зі світовими лідерами.

Зазначимо, раніше ми писали про те, чи вдалося Росії виконати поставлені у війні цілі.

Exit mobile version