Путін не братиме участь у саміті БРІКС: в ОПУ пояснили, про що говорить відмова диктатора від поїздки до ПАР

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував заміну кремлівського диктатора Володимира Путіна на главу МЗС РФ Сергія Лаврова для участі у саміті групи країн БРІКС. Чиновник пояснив, про що говорить відмова президента-агресора від поїздки до ПАР.

Володимир Путін

Фото – rbc.ru

У своєму Twitter-акаунті представник Офісу Зеленського констатував, що людина, ордер на арешт якої видав Міжнародний кримінальний суд, незважаючи на свій статус президента, не приїде до Південно-Африканської Республіки для участі у саміті союзу п’яти держав БРІКС, інформує «НБН».

За словами радника голови ОПУ, відмова Путіна від першої закордонної поїздки після видачі ордера на його арешт МКС свідчить про те, що міжнародне право працює. Людина, яка вчинила злочин, повинна після цього «озиратися по сторонах».

Чиновник додав, що глава Кремля став обмежений у будь-яких можливостях, його лякає страх пересування, він зазнав репутаційного краху та опинився в ізоляції. На завершення кремлівський диктатор має обов’язково сісти на лаву підсудних.

Зазначимо, що раніше на сайті уряду ПАР з’явилося повідомлення про те, що замість російського лідера на саміт приїде голова зовнішньополітичного відомства РФ Сергій Лавров.

Exit mobile version