У Бєлгородській та Курській областях бійцям «ТРО» роздали зброю: в ОПУ розповіли, чим це закінчиться для РФ

У прикордонних регіонах країни-агресора бійцям «тероборони» та «народної дружини» роздали зброю. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк пояснив, чим це обернеться для Росії.

Стрілецька зброя

Фото – ria.ru

В ефірі «24 каналу» представник ОПУ прокоментував видачу зброї росіянам у Курській та Бєлгородській областях, нібито через удари з боку України, інформує «НБН».

За словами радника глави Офісу Зеленського, масова роздача зброї в країні-агресорі обернеться великою кількістю заворушень, що призведе до неконтрольованого бунту. Кожен росіянин ненавидить якогось феодала на рівні місцевої влади і піде його знищувати.

Громадяни РФ будуть об’єднуватись у невеликі групки, а представники еліт для захисту використовуватимуть свої кишенькові армії. Подоляк додав, що це буде дуже цікавий процес, який незабаром усі побачать.

Нагадаємо, що російські добровольці «РДК» та «ЛСР» неодноразово заходили на територію РФ. Після одного з таких рейдів пропагандистка Ольга Скабєєва влаштувала істерику в ефірі, заявивши, що у прикордонні Росії «нікого немає» для захисту.

Exit mobile version