У Шольца відповіли на інформацію Spiegel про те, що Залужний підірвав “Північний потік”

Правительство ФРГ прокомментировало информацию Spiegel относительно того, что якобы военное командование Украины стоит за подрывом газопровода «Северный поток».

Північний потік

Фото - ria.ru

Як інформує “НБН” із посиланням на “Укрінформ“, під час брифінгу заступник представника федерального уряду Вольфганг Бюхнер повідомив, що в уряді ФРН вважають таку інформацію спекуляціями.

Згідно з його словами, він не хоче втручатися в “будь-якого роду спекуляції”.

Бюхнер при цьому зазначив, що Федеральний уряд не надає жодної інформації про всю ситуацію. До того часу, поки це розслідування триває, як він сказав, Німеччина не втручатиметься. Самим же розслідуванням вибухів на газопроводах “Північний потік” займається федеральна прокуратура в Карлсруе.

Він підкреслив, що незважаючи ні на що, ФРН однозначно надаватиме довгострокову підтримку Збройним силам України в її війні проти окупаційних сил Росії.

 Як відомо, раніше журнал Spiegel оприлюднив розслідування, де йдеться про те, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нібито керував операцією українського спецназу з підриву газопроводів “Північний потік” у Балтійському морі. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Залужний провів таємну нараду з НАТО.

Exit mobile version