Один із ключів до завершення війни – в ОПУ назвали головне завдання для України та її союзників у боротьбі з РФ

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак розповів, у якому питанні наша країна та держави-партнери повинні докладати всіх зусиль, щоб здобути перемогу над Російською Федерацією у війні.

Андрій Єрмак

Фото – president.gov.ua

У своєму Telegram-каналі глава Офісу Зеленського повідомив, що путінські окупаційні сили продовжують завдавати ударів по припортовій інфраструктурі нашої країни, розраховуючи на те, що цей терор спровокує продовольчу кризу та голод у всьому світі, інформує «НБН».

За словами керівника, сьогодні для України та держав-союзників головним завданням є ліквідація можливостей військово-промислового комплексу росіян виготовляти зброю для атак на нашу країну. Крім того, партнери Києва мають посилити відповідальність щодо тих, хто допомагає окупантам обходити санкції.

Єрмак додав, що знищення ВПК РФ – один із ключів до завершення війни, адже після цього захисники зможуть остаточно розгромити армію Путіна.

Зазначимо, начальник ГУР МОУ Кирило Буданов повідомив, чому представники російського керівництва почали масово змінювати позицію щодо вторгнення в Україну.

Exit mobile version