Щойно агітатори зайдуть у окопи – ми програємо: Данілов висловився щодо виборів в Україні під час війни

Секретар Нацоборони та безпеки України Олексій Данілов висловився щодо виборів у країні під час війни з Російською Федерацією. Чиновник пояснив, чому організувати народне волевиявлення у цей період неможливо.

Олексій Данілов

Фото – pravda.com.ua

В ефірі програми «Сніданок із 1+1» секретар РНБО розповів, що зараз Київ закликають наступного року провести вибори в Україні, незважаючи на бойові дії, інформує «НБН».

Чиновник заявив, що під час бойових дій у країні неможливо організувати виборчий процес. Завдання держави – забезпечити голосування кожного громадянина, проте він переконаний, що як тільки агітатори зайдуть у окопи – ми зазнаємо поразки.

Секретар РНБО нагадав, що не варто забувати і про українців, які були змушені виїхати за кордон. Ці люди також мають право брати участь у виборчому процесі.

Чиновник заявив, що тим, хто роздає поради щодо проведення голосування в період військового стану, варто зрозуміти, в яких реаліях живе Україна, а не в реаліях, де немає вибухів і все гаразд.

Раніше про виклики з організацією виборчого процесу в країні, яка бореться із російськими загарбниками, розповів глава МЗС Дмитро Кулеба.

Exit mobile version