РФ добивається оперативної паузи на фронті на 4-5 місяців: Подоляк розкрив плани окупантів

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк повідомив, що країна-агресор добивається оперативної паузи на фронті щонайменше у 4-5 місяців. Чиновник пояснив, що задумали загарбники.

Російські окупанти

Фото – росЗМІ

У своєму мікроблозі в Twitter радник голови ОПУ повідомив, що зараз РФ прагне знизити інтенсивність бойових дій в Україні та організувати оперативну паузу щонайменше до 5 місяців, інформує «НБН».

За словами чиновника, таким чином росіяни розраховують зупинити контрнаступ ЗСУ та завдання ударів по тилових базах ЗС РФ. Окупантам потрібна пауза, щоб переозброїтися, провести додаткову мобілізацію, навчити путінських солдатів та організувати нову логістику.

Також цей період держава-терорист, як зазначив Подоляк, хоче використати для формування «коаліції втомлених від війни», представники якої тиснутимуть на суспільство у різних країнах.

Представник Офісу Зеленського підкреслив, що заради оперативної паузи Кремль пускає в хід усі ресурси, проте будь-які рішення, ухвалені на користь РФ, неминуче призведуть до ескалації війни.

Раніше Подоляк проаналізував виступ Путіна на Східному економічному форумі.

Exit mobile version