Москва отримує від Пхеньяну мотлох: військовий експерт розповів про нюанс з постачанням боєприпасів КНДР у РФ

Військовий експерт Михайло Жирохов висловився щодо постачання снарядів із КНДР до Російської Федерації. За його словами, за рахунок співпраці з Москвою Пхеньян позбавляється від мотлоху.

Кім Чен Ин та Володимир Путін

Фото – ALEXANDER ZEMLIANICHENKO/POOL/AFP

Українська розвідка повідомила, що КНДР щонайменше півтора місяця відправляє росіянам ракети для реактивних систем залпового вогню «Град», боєприпаси для танків і 122 та 152 мм артилерійські снаряди, інформує «НБН».

В інтерв’ю виданню Оbozrevatel Жирохов звернув увагу на те, що Північна Корея передає країні-агресору снаряди, виготовлені в 1960-1970 роках, тобто термін експлуатації яких минув.

За словами експерта, він бачив кадри використання окупантами боєприпасів КНДР до РЗСО «Град». Снаряди були не в кращому стані, іржаві.

Жирохов зазначає, що військова допомога державі-терористу від КНДР може створити проблеми для путінських окупаційних сил. Снаряди, термін придатності яких минув, не вибухають через один і навіть можуть вибухнути у стволі, що становить загрозу для самих загарбників.

Нагадаємо, у Буданова висловилися щодо можливих домовленостей між Північною Кореєю та Москвою після візиту Кім Чен Ина до Путіна.

Exit mobile version