У окупантів радянська система – Зеленський назвав дві переваги армії України над ЗС РФ

Глава держави Володимир Зеленський вказав на дві переваги ЗСУ над путінськими окупаційними військами і висловився щодо бойових дій в період холодів.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

В інтерв’ю СBS український лідер висловив впевненість у перемозі своєї країни у війні проти Російської Федерації. Гарант назвав переваги захисників над армією окупантів, інформує «НБН».

За словами президента, одна із слабкостей військ Путіна – радянська система, де у збройних силах комунікація відбувається не так, як у ЗСУ. Недолік армії загарбників – велика недовіра до всіх своїх військових.

Зеленський визнав, що «визволителі» можуть бути дуже небезпечними, проте вони повільніші за українських бійців. Глава держави зазначив, що час – це зброя наших захисників, тому вони діють швидше. Також перевагою наших військових є мотивація, адже Україна є їхньою домівкою.

Говорячи про бойові дії в період холодів, гарант наголосив, що наша країна не може гаяти часу, про що Київ регулярно нагадує своїм союзникам. Тому президент просить літаки для місць, де не можна їхати броневиком, якщо не можна летіти, пропонує запускати БПЛА, а де не можна застосувати безпілотники – проводити спецоперації розвідки чи ССО.

Також в інтерв’ю, коментуючи удари України по території держави-терориста, Зеленський заявив, що наша країна має всі моральні права на відповідь агресору.

Exit mobile version