Акцент не на війні: в ISW розкрили тему, яка розкручуватиметься у президентській кампанії Путіна

У вашингтонському Інституті вивчення війни пояснили задум Кремля із президентською кампанією російського лідера Володимира Путіна. Аналітики повідомили, що диктатор має намір «обійти» увагою війну проти України і зробити акцент на іншій темі.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

В ISW звернули увагу на публікації у росЗМІ про президентську кампанію глави РФ. Близькі до Кремля джерела стверджують, що лідер росіян не має наміру загострювати увагу на так званій «СВО» і розкручуватиме тему, яка підіймає його рейтинг, інформує «НБН».

Путін має намір зробити акцент на критиці Заходу, оскільки саме після таких виступів його рейтинг починає зростати. Пропагандисти сприятимуть цій темі, розповідаючи росіянам про «труднощі» у країнах Заходу та «нездатність» Америки підтримувати Україну та Ізраїль.

Президентська кампанія Путіна буде спрямована на те, щоб подати його як правителя, який зробив із РФ «острів спокою». Глава Кремля уникатиме обговорення так званої «спецоперації». Говорити про війну диктатор має намір лише у світлі «серйозних успіхів» загарбників на фронті.

Раніше ЗМІ розповіли про плани кремлівського диктатора на вибори президента РФ.

Exit mobile version