ЗМІ розкрили подробиці про плани Путіна на президентські вибори у РФ

Журналісти повідомляють, що кремлівський диктатор Володимир Путін має намір залишитися при владі в Російській Федерації після 2024 року, тому балотуватиметься на президентських виборах у березні.

Володимир Путін

Фото – u-f.ru

Видання Reuters, посилаючись на власні джерела, пише, що Путін ухвалив рішення йти на президентські вибори у РФ у березні наступного року. Наразі радники глави Кремля готують його передвиборчу кампанію, інформує «НБН».

Журналісти пишуть, що рейтинг російського лідера, згідно з опитуваннями громадської думки в країні-агресорі, становить 80%. Для диктатора, якщо він ухвалить рішення балотуватися, вибори будуть лише формальністю. Постановочне висування військового злочинця має з’явитися протягом кількох тижнів.

Незважаючи на те, що багато розвідок, офіційних осіб і дипломатів вважають, що глава держави-терориста має намір залишатися при владі все життя, досі не було конкретного підтвердження планів Путіна брати участь у нових президентських виборах.

У матеріалі наголошується, що представник АП РФ Дмитро Пєсков відмовився коментувати відповідну інформацію. Проте місяцями раніше речникр Путіна заявляв, що якщо диктатор ухвалить рішення щодо участі у боротьбі за президентське крісло, ніхто не зможе з ним змагатися.

Нагадаємо, росЗМІ розкрили, з якими тезами Путін йтиме на вибори у березні.

Exit mobile version