Зеленський назвав головні принципи для завершення «гарячої» стадії війни

Глава держави Володимир Зеленський назвав головні кроки для закінчення «гарячої» стадії російсько-української війни. Також президент висловився про долю відносин нашої країни із державою-терористом.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Під час звернення до студентів Мексики український лідер заявив, що події в Україні закінчаться миром, проте не миром нашої країни з РФ, оскільки агресивна держава уявляє його по-своєму, інформує «НБН».

За словами гаранта, головні принципи завершення «гарячої» стадії війни з Росією – відновлення територіальної цілісності, суверенітету України, а також прав і свобод людей. Наступна стадія закінчення війни – відновлення справедливості.

Зеленський зазначив, що Києву пропонують піти на поступки, проте Україна продовжить боротьбу, бо знає, що цей звір із політикою ненаситного нацизму не зупиниться.

Президент додав, що сьогодні не може бути й мови про відносини із країною-агресором. У майбутньому все залежатиме від того, як РФ закінчить війну. Чи покинуть окупанти самостійно нашу територію, чи росіяни вибачатимуться, чи буде відновлено справедливість шляхом судових вироків.

Нагадаємо, Зеленський висловився щодо можливого обрання Трампа на пост президента США.

Exit mobile version