В ОПУ назвали умову для відновлення роботи одного з аеропортів в Україні під час війни

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак розповів, що необхідно для відновлення роботи одного з аеропортів у нашій країні ще до завершення війни проти Російської Федерації.

Андрій Єрмак

Фото – president.gov.ua

Українське керівництво не вперше обговорює можливість відкриття одного з аеропортів на території країни ще до закінчення бойових дій із військами Російської Федерації. Глава ОПУ розповів, що потрібно для цього, інформує «НБН» з посиланням на Hudson Institute.

За словами Єрмака, ця зима стане складною для нашої країни, якій для захисту потрібно більше засобів протиповітряної оборони. Посилення ППО стане запорукою відновлення України та дозволить відкрити один із цивільних аеропортів ще до закінчення війни.

Керівник Офісу Зеленського зазначив, що Київ уже почав працювати над цим із партнерами, що є ознакою переломного моменту у війні проти Росії. Чиновник додав, що наступний рік буде вирішальним.

Раніше Єрмак прокоментував слова колишнього голови Європейської Комісії про те, що Україна є «дуже корумпованою» і не готова стати членом Євросоюзу.

Exit mobile version