Зеленський заявив про користь переговорів Байдена та Сі Цзіньпіна для України

Глава держави Володимир Зеленський прокоментував переговори американського президента Джо Байдена із лідером Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпіном 15 листопада у Сан-Франциско. На його думку, ця зустріч була корисною для нашої країни.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Український лідер заявив, що нещодавні переговори між керівниками Сполучених Штатів Америки та Китаю були корисними для нашої країни, яка бореться з агресією Російської Федерації.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на 20 minutes.

За словами глави держави, у Києві розуміють, що зустріч американського президента та лідера Китайської Народної Республіки була «хорошою» для України.

Гарант зазначив, що він не може підтвердити, що Байден та Сі Цзінпін 15 листопада говорили про вторгнення російських окупаційних сил до нашої країни. При цьому Зеленський вважає, що керівники супердержав так чи інакше під час переговорів мають розглядати російсько-українську війну.

Нагадаємо, що ЗМІ країни-агресора звинуватили китайського лідера в тому, що він нібито обдурив кремлівського диктатора Володимира Путіна щодо переговорів із главою Америки. Вони стверджують, що Сі Цзіньпін не виконав прохання президента-агресора.

Exit mobile version