Замахи на Зеленського: президент розповів про спроби росіян ліквідувати його

Глава держави Володимир Зеленський висловився про спроби Російської Федерації ліквідувати його. Президент повідомив, скільком замахам на його життя змогли запобігти українські спецслужби з початку повномасштабної війни і як він сприймає такі загрози.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

В інтерв’ю британському виданню The Sun український лідер розповів, що з початку повномасштабного вторгнення путінських окупаційних сил до нашої країни спецслужби запобігли щонайменше 5-6 замахам росіян на нього, інформує «НБН».

Гарант назвав «дуже цікавою» першу спробу групи диверсантів РФ фізично усунути його. Президент зазначив, що це виглядало страшно, як коронавірус й люди не знали, що з цим робити.

Згодом Зеленський зміг адаптуватися до замахів, які стали для нього звичайними розвідувальними даними про те, що в країну прибула ще одна ворожа група, щоб спробувати вбити його.

Журналісти нагадали, що у 2022 році у перший день великої війни з РФ спецназ окупантів висадився у Києві з метою знищити главу України. Вашингтон та Лондон запропонували главі держави вивезти його з міста, на що він відповів: «Мені потрібні боєприпаси, а не таксі».

Лідер українців зазначає, що Москва все ще сподівається усунути його з влади. Зеленський розповів про операцію «Майдан-3».

Exit mobile version