У ISW пояснили фальшиві сигнали Путіна Заходу щодо готовності РФ до «мирних» переговорів

У середу, 22 серпня, кремлівський диктатор Володимир Путін виступив онлайн перед лідерами держав на саміті «Групи двадцяти». Президент-агресор поскаржився на небажання української сторони сідати за стіл переговорів із представниками Москви і вкотре запевнив, що РФ готова до «мирного» діалогу. У вашингтонському Інституті вивчення війни проаналізували промову військового злочинця.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

В аналітичному матеріалі ISW зазначається, що заяви глави країни-агресора на саміті «Великої двадцятки» щодо готовності Росії до переговорного процесу з Україною – фальшиві сигнали Заходу щодо «наміру» вести «мирний» діалог із Києвом, інформує «НБН».

Експерти нагадали, що представники російської влади неодноразово робили брехливі заяви про готовність до переговорів з Україною заради завершення війни, даючи зрозуміти, що Кремль не відмовляється від територіальних претензій та бажання змінити режим у сусідній країні.

Американські аналітики вважають, що таким чином Путін хоче змусити західних лідерів передчасно запропонувати вигідні йому поступки та не брати участь у серйозних, добросовісних переговорах із українською стороною.

Також в ISW пояснили висловлювання диктатора на саміті G20 про Революцію Гідності в Україні у 2014 році та війну на Близькому Сході.

Exit mobile version