У Зеленського пояснили, чому до влади в Європі приходять противники надання допомоги Україні

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк пояснив, чому в європейських державах почали приходити до влади противники надання допомоги нашій країні для боротьби із російськими загарбниками.

Україна та Євросоюз

Фото – aussiedlerbote.de

Представник Офісу Зеленського в інтерв’ю «24 каналу» прокоментував перемогу на парламентських виборах у Нідерландах партії Герта Вілдерса, чому радів угорський прем’єр-міністр Віктор Орбан. Подоляк пояснив, чому до влади у європейських державах почали приходити ультраправі партії.

Радник голови ОПУ зазначив, що така тенденція – абсолютно зрозумілий процес з огляду на те, що Кремль систематично вкладався в ці політичні сили, інформує «НБН».

Чиновник звернув увагу на те, що Фінляндія закрила свій кордон із РФ, оскільки Москва направляє туди мігрантів з Африки та Пакистану. Той самий сценарій Кремль використовує по всій Європі.

Путін хоче, щоб мігранти тиснули на заможні держави з грошима, гарним рівнем життя, робочими місцями та сервісом. Мігранти ненавидять такі країни, бо вважають, що вони винні у тому, що їм доводиться працювати там.

Суспільство в Європі втомлюється від цього негативу і тут з’являються ультраправі партії, які обіцяють людям вирішити проблеми – усунути мігрантів, закрити кордони, збільшити кількість грошей на потреби громадян та зупинити неконтрольоване поширення зброї. Саме тому в останньому Москва часто звинувачує Україну.

Представник ОПУ зазначив, що чим довше триватиме війна, тим більше зростатимуть ризики змін на політичній арені в Європі, що й потрібно кремлівському диктатору.

Обрання політиків, які виступають проти надання допомоги Україні, стане трагедією для держав ЄС. Країни зіткнуться з тим, що уряди встановлять авторитарну модель управління, почнуть конфліктувати із сусідами та підтримувати експансіонізм.

Подоляк додав, що європейські держави мають зрозуміти, що допомога Україні – інвестиції у безпеку регіону та зниження впливу агресивної пропаганди РФ.

Нагадаємо, Зеленський перерахував п’ять причин, через які Заходу вигідно посилити українську ППО.

Exit mobile version