Гончаренко відреагував на заяву Зеленського про початок фортифікаційних робіт на сході та півночі України: депутат зробив важливе попередження

Народний депутат Верховної Ради України Олексій Гончаренко прокоментував заяву українського лідера Зеленського про початок фортифікаційних робіт не лише на сході України, а й на півночі нашої країни. При цьому парламентарій нагадав українцям про щось дуже важливе і навіть зробив несподіване попередження про те, чого, напевно, ніхто з громадян нашої країни вже не очікував.

Олексій Гончаренко

Фото - 24tv.ua

Як повідомляє «НБН», у своєму ТГ-каналі Гончаренко написав, що вчора Зеленський заявив про початок фортифікаційних робіт не лише на сході, а й на півночі України. Що б це могло означати? – поцікавився парламентарій.

І одразу Гончаренко зробив важливе попередження:

Все це означає, що ми переходимо в оборону. Отже, наступним ходом буде хід саме від Росії. Загарбники підуть у наступ, а ми будемо оборонятися.

Водночас депутат написав, що він хотів би всім нагадати про те, що зараз в Україні війна, і вона є дуже складною. А всім, хто вже розслабився, як додав політик, усім, хто думає, що на тому боці «чмобики та дурні» – ні.

Якщо Росія була другою армією у світі до 24 лютого, то вже зараз вони розвиваються неймовірними темпами. Ми не програємо. Але в ситуації, що склалася зараз, ресурси – це все. І тому головне завдання для нас – зберегти наші та знищити якомога ворожі ресурси, – повідомив в підсумку політик.

Нагадаємо, що раніше Гончаренко розповів, на яку дату Зеленський планував проведення виборів президента в Україні.

Exit mobile version