Зеленський зробив нову заяву про проведення виборів в Україні під час війни

Глава держави Володимир Зеленський зробив нову заяву щодо проведення президентських виборів в Україні у березні наступного року. Президент повідомив, що готовий провести голосування, проте українці виступають проти цієї ідеї.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

В інтерв’ю агентству Associated Press гарант висловився про вибори в Україні під час бойових дій із Російською Федерацією. За його словами, війна унеможливила проведення виборчого процесу, інформує «НБН».

Український лідер запевнив, що він готовий провести голосування, проте більшість громадян України виступають проти проведення виборів під час війни, вважаючи виборчий процес безглуздим та небезпечним.

За словами глави держави, немає слів, щоб описати, наскільки складною є робота з організації виборів, при цьому він не уявляє, як у цей непростий для країни час він залишить свою посаду. Зеленський вважає, що такий крок був би неправильним, несправедливим та демотивуючим.

Також в інтерв’ю гарант розповів, що незадоволений результатами контрнаступу ЗСУ. Президент пояснив, що завадило українським захисникам успішно провести масштабну військову операцію.

Exit mobile version