Портніков розповів про реальний вплив війни на режим Путіна та оцінив загрозу ядерної агресії РФ

Журналіст і публіцист Віталій Портніков вважає, що вторгнення російських військ в Україну не послаблює путінський режим, а цементує його, тому немає підстав для надій на розвал держави-терориста. Також він висловився щодо загрози ядерної агресії РФ.

Віталій Портніков

Фото - apostrophe.ua

В інтерв’ю OBOZ.UA журналіст заявив, що вторгнення РФ до нашої країни посилює путінський режим, тому щоб Кремль заслаб, бойові дії повинні закінчитися. За його словами, сьогодні російському диктатору нічого не загрожує і його режим ще багато років матиме підтримку з боку переважної більшості росіян, інформує «НБН».

За словами Портнікова, зараз головним питанням є виживання країн по периметру кордонів РФ, і Україна має зробити все, щоб не повернутися до спільної державності з агресивним сусідом, адже за підтримки росіян глава Кремля не дасть нам спокою.

Публіцист зазначив, що треба думати не про те, що станеться з агресивною країною, а як відбитися від окупантів, яку територію та кількість населення ми можемо зберегти. Він вважає, що Захід міг би запропонувати Києву гарантії безпеки, допомогти локалізувати війну та запросити Україну до Альянсу.

Журналіст не бачить загрози того, що Путін почне ядерну війну, проте союзники України можуть думати інакше і не зважитися на перераховані вище кроки.

Нагадаємо, боєць «Азова» зробив прогноз щодо закінчення війни в Україні.

Exit mobile version