Данілов прокоментував результати голосування у Сенаті США щодо підтримки України

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов відреагував на блокування законопроекту про військову допомогу нашій країні Сенатом США.

Олексій Данілов

Фото – ukrinform.ua

На своїй сторінці у соцмережі Х секретар РНБО висловився про результати голосування Сенату США за надання військової допомоги Україні. Данілов закликав зберігати спокій та твердість, інформує «НБН».

За словами чиновника, українці не припинять захищати свою країну, не відмовляться від своїх територій і не пробачать жодного вбитого чи пораненого, незважаючи на будь-який результат голосувань у будь-якій державі світу. Вони перезарядять зброю та продовжать знищення російської потвори.

Секретар РНБО вважає, що такі важкі уроки зміцнюють наше суспільство та допомагають дорослішати. Данілов наголосив, що головним пріоритетом у світі залишається сила, тому для України найкращим гарантом безпеки є ЗСУ.

Чиновник наголосив, що саме наші захисники не дозволяють країні стати заручницею невиконаних міжнародних безпекових обіцянок та мінливого стану речей на політичній арені.

Нагадаємо, нардеп Єгор Чернєв повернувся з відрядження у США. Політик розповів, як американці сприймають допомогу Вашингтона нашій країні.

Exit mobile version