Єрмак повідомив про підписання меморандуму між Україною та США про спільне виробництво зброї

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак поспішив заявити, що під час конференції оборонних індустрій у Вашингтоні між Україною та США було підписано Меморандум про спільне виробництво в оборонній промисловості, а також обмін технічними даними.

Андрій Єрмак

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, про це голова ОПУ Андрій Єрмак розповів у своєму ТГ-каналі.

Так, за словами Єрмака, у меморандумі було визначено локалізація оборонної промисловості в Україні.

Також він написав, що на території нашої країни мають бути збудовані виробничі потужності для забезпечення Збройних сил України необхідною зброєю у сферах протиповітряної оборони, виробництва критично важливих боєприпасів, а також ремонту та технічного обслуговування. Україна отримуватиме від Міноборони США та промислових партнерів технічні дані для початку локальної реалізації окремих проектів, метою яких є вдосконалення застарілих систем ППО шляхом інтеграції західних боєприпасів.

Крім того, за словами Андрія Єрмака, підписаний документ передбачає, що Україна отримає потужності, які необхідні для успіху на полі бою в найближчій перспективі, а в довгостроковій перспективі сприятимуть економічному відновленню обороноздатності та її зміцненню.

Насамкінець Єрмак пояснив наступне:

Тепер зброї буде більше! Між Україною та США підписано меморандум про спільне виробництво та обмін технічними даними.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що у Великій Британії запропонували спрямовувати Україні заморожені російські активи в рахунок репарацій РФ.

Exit mobile version