У Байдена розповіли, до чого США та союзники хочуть схилити Росію до кінця 2024 року у питанні війни з Україною

Перший заступник помічника голови Білого дому з нацбезпеки Джонатан Файнер заявив під час свого виступу на Аспенскому безпековому форумі про те, до чого США та союзники схилятимуть Росію до кінця 2024 року в питанні України.

Білий дім

Фото - censor.net

Як повідомляє «НБН» із посиланням на український «Інтерфакс», США та союзники докладуть максимальних зусиль за словами Файнера, щоб до кінця наступного року Україна могла вести переговори з РФ. Але не просто так, а на найвигідніших умовах для української сторони.

Дослівно з його заяви:

Ми дуже хочемо, щоб до кінця 2024-го Україна стояла в такому становищі, щоб Кремль був змушений приймати рішення щодо того, чи сідати за стіл переговорів зі сприятливими для України умовами, чи зіткнутися з сильнішою Українською державою.

Крім того, за його словами, Україна буде здатна розпочати новий наступ, оскільки зможе спертися на потужнішу промислову базу Європи та США, які збільшуватимуть потужності свого ВПК, а також самої України.

Крім того, Файнер наголосив, що зараз Штати активно працюють над розвитком оборонної промисловості України. За його словами, всі ці питання було обговорено на конференції в американському Міністерстві торгівлі за участю представників промисловості та урядів США, Європи та України.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Вашингтон та Київ поставили свої підписи під меморандумом про спільне виробництво зброї.

Exit mobile version