Кучма пояснив одержимість Путіна Україною та розповів, через що США можуть «втратити обличчя»

Екс-глава України Леонід Кучма вважає, що кремлівський диктатор Володимир Путін може бути одержимим нашою країною через психічні проблеми. Також він розповів, як Америка може «втратити обличчя перед усім світом».

Леонід Кучма

Фото – radiosvoboda.org

В інтерв’ю британському виданню The Guardian колишній лідер українців прокоментував думку про те, що одержимість російського лідера нашою країною – манія чи психічний розлад. Кучма не відкидає, що другий варіант може бути правдою, інформує «НБН».

За словами екс-президента України, голова Кремля – кар’єрний оперативник КДБ. Він зазначив, що ця професія має певні наслідки для Путіна.

Кучма згадав, що в перший день великої війни з Росією він побачив над головою два бомбардувальники окупаційних військ. Політик не сумнівався, що президент-агресор здатний на вторгнення, проте не був упевнений, що диктатор піде на такий крок.

Екс-глава України пояснив, що російський лідер не лише прагнув захопити наші території, а й знищити концепцію країни як «конкурентної альтернативи РФ».

Кучма зазначив, що вірить у перемогу України, наголосивши, що Америці доведеться продовжувати допомагати Києву, інакше вона «втратить обличчя перед усім світом».

Політик додав, що військовий злочинець не піде на мирні переговори, адже він не може підписати документ, у якому сказано, що не отримав бажаного. Путіну доведеться це пояснювати росіянам, адже він є їхнім лідером.

Раніше у Сенаті США розповіли, на що розраховує глава РФ через затримку допомоги Україні.

Exit mobile version