Зеленський заявив, що українці ніколи не пробачать Росію, згадавши цинічне виправдання війни Путіним

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що українці ніколи не пробачать Російській Федерації війну. Також президент запевнив, що країна-агресор не зможе захопити всі території нашої держави та реалізувати всі цілі Кремля.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Під час спілкування з журналістами латиноамериканських ЗМІ в аргентинській столиці гарант заявив, що ніхто не хоче пробачати Росію і ніхто з українців не пробачить їй жорстоку загарбницьку війну, інформує «НБН» із посиланням на Facebook-сторінку президента.

За словами українського лідера, окупанти не зможуть захопити всі території нашої країни, оскільки щодня їх підпалюватимуть у наших будинках, якщо вони оселяться там. Зеленський наголосив, що вторгнення – момент неповернення, оскільки росіяни вбили багато українців і в кожній українській родині є якісь втрати.

Глава держави наголосив, що країна-агресор не виконає цілі Кремля в Україні, зазначивши, що для припинення кровопролиття потрібно робити певні кроки – передавати Києву потрібну зброю або надавати Україні юридичні гарантії безпеки.

Президент нагадав, що коли 9 років тому російський лідер розпочав війну проти нашої країни, він виправдовував вторгнення «захистом російськомовного населення». Насправді кремлівський диктатор знищив усі міста на сході України, де жили російськомовні громадяни, і просто вбив усіх цих людей.

Нагадаємо, в Аргентині український лідер поговорив із главою угорського уряду. Зеленський прокоментував свою бесіду з Орбаном.

Exit mobile version