В ISW пояснили, чому Путін завищив кількість окупантів на війні в Україні

У вашингтонському Інституті вивчення війни звернули увагу на те, що президент-агресор Володимир Путін перебільшив кількість військ Російської Федерації в Україні. Аналітики пояснили, чому кремлівський диктатор навмисне завищив чисельність окупантів на фронті.

Володимир Путін

Фото – rbc.ru

В аналітичному матеріалі ISW зазначається, що у четвер, 14 грудня, під час «прямої лінії» лідер росіян зробив брехливу заяву про кількість військ країни-агресора на фронті в Україні, інформує «НБН».

Як зауважили американські експерти, кремлівський диктатор навмисне перебільшив чисельність «другої армії світу». Очевидно, військовий злочинець таким чином спробував зняти постійні побоювання росіян щодо проведення нової хвилі мобілізаційних заходів у країні.

В Інституті вивчення війни також припускають, що брехлива заява Путіна про кількість загарбників на території сусідньої держави була спрямована на деморалізацію українців та Заходу.

Зазначимо, що в ISW пояснили, для чого глава Кремля використав цю пресконференцію та проаналізували його заяви про війну.

Exit mobile version