Як жити спокійно і спати – Зеленський дорікнув союзникам через недостатню кількість систем ППО

Глава держави Володимир Зеленський дорікнув західним союзникам, які не надали Україні достатню кількість комплексів протиповітряної оборони для відбиття ударів балістичною зброєю ЗС РФ.

Володимир Зеленський

Фото – rbc.ua

Під час зустрічі з представниками ЗМІ у Латвії український лідер дорікнув західним партнерам через недостатню кількість потужних засобів протиповітряної оборони, інформує «НБН» із посиланням на Facebook-сторінку президента.

За словами глави держави, якби Київ отримав більше таких комплексів ППО від союзників, українці не гинули б під час масованих атак російських окупаційних сил із застосуванням балістичної зброї.

Гарант дивується, як можна жити і спати спокійно, знаючи, що твоя країна має десятки установок, як ЗРК Patriot, а Україні не вистачає семи потужних комплексів ППО, щоб захистити людей від ударів окупантів. Зеленський поцікавився, чи можна з цією думкою нормально жити.

Зазначимо, що під час пресконференції з главою естонського уряду президент України висловив упевненість у тому, що союзники можуть надіслати Києву обіцяний мільйон боєприпасів для артилерії. Зеленський розповів, що потрібно зробити для реалізації цієї ініціативи.

Exit mobile version