Зеленський прогнозує активізацію окупантів на фронті перед «переобранням» Путіна в РФ

Глава держави Володимир Зеленський вважає, що командування ЗС РФ готуватиме наступ на фронті в Україні перед президентськими виборами в країні-агресорі. Загарбникам потрібні невеликі тактичні перемоги для інформаційної кампанії кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

На зустрічі з представниками ЗМІ у Латвії український лідер заявив, що військове керівництво армії Путіна намагатиметься досягти успіхів на полі бою перед «переобранням» кремлівського диктатора на пост президента, інформує «НБН» з посиланням на Facebook-сторінку гаранта.

Згідно з прогнозом Зеленського, «друга армія світу» готуватиме контрнаступ перед виборами президента в Росії, намагаючись до цього часу здобути якісь дрібні тактичні перемоги. За словами глави України, Путін має намір використати їх для інформаційної кампанії перед та після його «переобрання».

Президент зазначив, що російські загарбники нічого не змогли окупувати чи просунутися, зокрема вони не взяли Авдіївку Донецької області. Проте, як наголосив гарант, вони є «складним ворогом», оскільки не бояться вбивати цивільних людей.

Український лідер додав, що ЗСУ не вистачає зброї, крім того, Сили оборони не можуть зробити широких кроків уперед, оскільки ЗС РФ, як і раніше, домінують у повітряному просторі.

Також під час спілкування з журналістами у Латвії президент дорікнув західним союзникам за недостатню кількість засобів ППО в Україні.

Exit mobile version