Воювати лопатами – Кулеба розповів, що робитиме Україна, якщо у неї закінчиться зброя

Глава Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба нагадав, що у Конгресу США закінчується час для ухвалення рішення про надання фінансів для допомоги нашій країні. Також дипломат відповів, що робитимуть українці, якщо у них закінчиться зброя для боротьби проти російських окупантів.

Дмитро Кулеба

Фото – unian.net

В інтерв’ю ABC News глава МЗС розповів, що збільшення фінансової допомоги для України потенційно допоможе запобігти прямому зіткненню між країнами Північноатлантичного Альянсу та державою-терористом, інформує «НБН».

Дипломат підкреслив, що ціна виправлення безладу у світі, у разі поразки нашої країни у війні, буде набагато вищою. Кулеба поцікавився, кого Захід зможе зупинити в інших частинах світу, якщо він не може зупинити Росію на українській території.

Глава зовнішньополітичного відомства переконаний, що, якщо в українців закінчиться зброя, вони «воюватимуть лопатами» заради існування їхньої нації. Міністр вкотре виключив будь-які переговори з Кремлем, доки наша країна на фронті не займе сильнішу позицію.

При цьому керівник МЗС відкинув думку про те, що окупанти мають перевагу на полі бою. Дипломат нагадав, що за свої «досягнення» ворог платить величезними втратами.

Раніше Кулеба заявив про необхідність створення українсько-польського альянсу в рамках Євросоюзу.

Exit mobile version