Зеленський пояснив, чому він вірить у можливість завершення війни у 2024 році

Глава держави Володимир Зеленський відповів, що дає йому надію на завершення війни із Російською Федерацією цього року. Український лідер переконаний, що державу-терориста можна зупинити, щоб не допустити руйнування нашої країни.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

В інтерв’ю німецькому телеканалу ARD президент розповів, що йому дає надію на завершення війни із країною-агресором у 2024 році. За словами гаранта, йому допомагає віра у себе, український народ та союзників, інформує «НБН».

Глава держави зазначив, що будь-яка війна закінчується. Зеленський наголосив, що Україна зараз перебуває у дуже складному моменті, проте це можна змінити.

Гарант не сумнівається, що агресивну державу можна зупинити фінансово та геополітично, щоб не допустити руйнування нашої країни, знищення української нації, запобігти глобальній міграції та Третій світовій війні.

Раніше президент прокоментував обіцянки ексглави США Дональда Трампа швидко закінчити російсько-українську війну. Зеленський пояснив, чому такі політики, як колишній американський лідер, роблять подібні заяви.

Exit mobile version