Речник Зеленського пояснив слова президента про «патову» ситуацію на фронті

Речник українського лідера Сергій Никифоров пояснив його слова в інтерв'ю італійському телеканалу стосовно «патової» ситуації на полі бою. Представник ОПУ розповів, що насправді глава держави говорив журналістам про події на фронті.

Сергій Никифоров

Фото – president.gov.ua

Представник ОПУ заявив, що гарант в інтерв’ю італійському телеканалу RaiTV не говорив про «патову» ситуацію на полі бою. Речник Зеленського пояснив, що він коментував підсумки літнього наступу ЗСУ, зокрема сухопутні операції захисників.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на видання «РБК-Україна».

Чиновник розповів, що глава держави повідомив про успіхи військово-морських операцій Сил оборони, звернувши увагу на те, що «друга армія світу» втратила багато кораблів. При цьому український лідер констатував, що літній наступ захисників на півдні країни завершився стагнацією сухопутної лінії.

Представник Офісу Зеленського наголосив, що висловлювання гаранта не дають підстав охарактеризувати ситуацію на полі бою як «патову», додавши, що ЗМІ мають підбирати слова у своїх публікаціях, щоб не підтримувати деструктивні наративи.

Нагадаємо, український лідер попередив Європу про загрозу війни. Президент сумнівається, що у разі вторгнення Росії на територію НАТО Альянс зможе оперативно відреагувати на напад.

Exit mobile version