ЗМІ повідомили про плани Зеленського поїхати в тур столицями Західної Європи: відома мета візитів

Іноземні ЗМІ повідомляють, що український лідер Володимир Зеленський планує вирушити в тур столицями Західної Європи. На тлі затримок із фінансовою допомогою із США глава держави хоче посилити підтримку країни з боку європейських держав.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Президент України під час Мюнхенської конференції з безпеки планує відвідати столиці країн Західної Європи, зустрівшись із лідерами цих держав. Зокрема, Зеленський може приїхати до Берліна та Парижа, інформує «НБН» з посиланням на Bloomberg.

Журналісти пишуть, що з міркувань безпеки в ОПУ не коментують графік поїздок гаранта, відмовилися повідомляти щось із цього питання і представники урядів ФРН та Франції.

Джерела повідомили виданню, що поки що плани українського лідера на тур Європою не підтверджені, проте очікується, що він візьме участь у Мюнхенській конференції.

Один із співрозмовників ЗМІ розповів, що Зеленський хоче посилити підтримку країни з боку європейських держав на тлі затримок із виділенням фінансової допомоги із США та скорочення поставок снарядів. Не виключено, що гарант наполягатиме на підписанні договорів про гарантії безпеки для України.

Раніше американське видання заявило про посилення відповідальності Зеленського за будь-які провали на фронті після призначення нового головкома ЗСУ.

Exit mobile version