Зеленський прокоментував ситуацію в Авдіївці, назвавши головне завдання командування ЗСУ

Глава держави Володимир Зеленський прокоментував ситуацію в Авдіївці Донецької області. Український лідер назвав головне завдання командування ЗСУ у рамках оборони міста.

Володимир Зеленський

Фото – t.me/V_Zelenskiy_official

Президент у п’ятницю, 16 лютого, під час спільної пресконференції з канцлером ФРН Олафом Шольцом у Німеччині нагадав, що в Авдіївці ситуація складна не перший день, інформує «НБН» із посиланням на Facebook-сторінку Зеленського.

За словами гаранта, Сили оборони героїчно захищають місто, логістичні шляхи та інші стратегічно важливі об’єкти, захоплення яких може допомогти просунутися армії Путіна. Український лідер підкреслив, що він знає деталі того, що відбувається на цій ділянці фронту, оскільки тримає контакт із командуванням ЗСУ.

Глава держави зазначив, що військове керівництво застосовує нові підходи та їхнє головне завдання – робити все для захисту бійців Сил оборони. Гарант додав, що командування ЗСУ отримало від нього ключовий сигнал: найголовніша зброя України – наші захисники і потрібно обходитися якнайменшими втратами.

Нагадаємо, командування ОСУВ «Таврія» повідомило про відхід захисників із позиції на південно-східній околиці Авдіївки.

Exit mobile version