Зеленський вкотре прокоментував ситуацію на кордоні з Польщею і звернувся особисто до Дуди і Туска

Президент України Володимир Зеленський укотре прокоментував ситуацію, яка склалася на кордоні з Польщею. Зокрема, глава держави закликав український уряд попрямувати в місце, де зараз бунтують польські фермери, а також звернувся особисто до Туска і Дуди.

Володимир Зеленський

Фото - screenshot

Як інформує “НБН” із посиланням на “24 канал“, у своєму зверненні Зеленський зазначив, що він зараз звертається до всіх, хто пам’ятає, що означає повний зміст слова “солідарність”. Слово, яке так сильно змінило історію нашої всієї Європи в кращий бік. Адже це було все. І багато в чому є. Однак, за словами президента, ми бачимо надмірну й несправедливу політизацію зараз, через яку спільні здобутки можуть почати розсипатися.

Розпорядився, щоб наш уряд найближчим часом до двадцять четвертого лютого був на кордоні між нашими державами. І я дуже прошу тебе, Дональде, пане голово уряду, теж прибути до кордону. Пане президенте Анджей Дудо, я дуже прошу і тебе підтримати наш такий діалог. Це є національною безпекою. Нам не варто затягувати все це. У найближчі дні нам дають шанс зробити це, – заявив український лідер.

Наостанок він додав:

Я готовий бути на кордоні разом із нашим урядом. І я зараз хочу звернутися до Європейської комісії. Необхідно зберегти єдність у Європі. Це є фундаментальним інтересом Європейського Союзу. Як наслідок Україна звертається до Єврокомісії, щоб у цій зустрічі взяв участь також і представник Європейської комісії.

Нагадаємо, раніше Зеленський уже коментував ситуацію на кордоні з Польщею.

Exit mobile version