Зеленський розповів, що думає про скандальне інтерв’ю Путіна Такеру Карлсону

Нещодавно кремлівський диктатор Володимир Путін дав інтерв'ю американському «журналісту» Такеру Карлсону, у якому відзначився псевдоісторичними заявами та спробами виправдати вторгнення на територію сусідньої держави. Глава України Володимир Зеленський висловився щодо спілкування військового злочинця із трампістом.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Український лідер в інтерв’ю американському телеканалу FoxNews прокоментував спілкування «американського Соловйова» з Путіним. За словами Зеленського, Карлсон записав інтерв’ю із убивцею, інформує «НБН».

Глава держави зазначив, що він коротко знає, про що йшлося, оскільки він не має часу слухати нісенітницю про Україну, про cвіт, про Штати та інше, що розповідав кремлівський диктатор більше двох годин.

Президент назвав російського лідера «ненадійною особою», нагадавши, що глава Кремля запевняв канцлера ФРН Олафа Шольца та президента Франції Еммануеля Макрона в тому, що його війська нібито не окупуватимуть території сусідньої держави.

Також в інтерв’ю лідер українців висловився про обіцянки ексглави США Дональда Трампа закінчити війну в нашій країні за 24 години. Президент запросив скандального політика приїхати на передову та поділитися своїми ідеями.

Exit mobile version