Зеленський запросив Трампа приїхати на передову та пояснити, як він має намір закінчити війну за добу

Глава держави Володимир Зеленський запросив 45-го президента США Дональда Трампа приїхати на фронт в Україну. За словами гаранта, скандальний політик на передовій зможе пояснити, як він бачить швидке завершення війни.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Глава України в інтерв’ю телеканалу FOX News висловився про обіцянки Трампа закінчити війну в нашій країні за 24 години. Зеленський заявив, що він не розуміє, як опонент Байдена має намір реалізувати свій план, інформує «НБН».

Гарант вважає, що він не може наодинці з екс-президентом США вирішити «трагедію війни». Тож лідер українців запросив колишнього американського лідера приїхати на фронт. На передовій, на думку Зеленського, Трамп зможе пояснити свої ідеї та поділитися думками щодо швидкого завершення бойових дій.

При цьому український президент переконаний, що після візиту на фронт колишній глава Білого дому передумає. Гарант наголосив, що у цій війні немає двох сторін і є лише один ворог – позиція кремлівського диктатора.

Зазначимо, що в інтерв’ю Зеленський також висловився про зміну найвищого військового керівництва України. Глава держави пояснив, чому він звільнив Залужного із посади головкома ЗСУ.

Exit mobile version