Президент України Зеленський звернувся до лідерів G7: до чого закликав український лідер (ВІДЕО)

Президент Української держави Володимир Олександрович Зеленський звернувся до лідерів G7 ("Великої сімки"), закликавши їх надати допомогу нашій країні у протистоянні Російській Федерації, армія якої напала на територію України, знищуючи все, що опиниться на її шляху, зокрема й мирне населення.

Зеленський

Фото - liga.net

Як інформує “НБН“, звернення Зеленського до лідерів “Великої сімки” було зафіксовано на відео та опубліковано в ТГ-каналі президента України.

Зокрема, Зеленський заявив таке:

Усі ви прекрасно знаєте, що нам необхідно, щоб мати можливість себе захистити. Щоб наше небо було захищеним, а армія була укріплена на землі. І всі ви дуже добре знаєте, що нам потрібно для підтримки і продовження наших успіхів на морі. І ви прекрасно розумієте, що нам необхідно весь цей час. Ми на вас дуже розраховуємо.

Згідно зі словами українського лідера, наша країна і партнери вже змогли “досягти багато чого, і світ відчуває, що Путін може цю війну програти”.

Наостанок він додав:

І коли він цю війну програє, то виграє не просто один хтось у світі, а виграє вся глобальна спільнота народів і міжнародне право як таке переможе, і нам варто це забезпечити.

Володимир Зеленський також висловив слова подяки державам G7 за підтримку впродовж двох років війни й наголосив, що “той страшний день, двадцять четвертого лютого, й увесь жах, принесений Росією, усе ж таки не позбавив нормального майбутнього для України.

Наостанок він додав:

Пам’ятайте, будь ласка, що імперські амбіції та реваншизм зникають тільки від програшу того, хто ними ж заражений, і завжди саме це відкриває простір для справжньої безпеки та розвитку демократії. Ми чуємо в цей час: Історія спостерігає. І це абсолютно правильно. 

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що думає Зеленський і скандальне інтерв’ю Путіна Такеру Карлсону.

Exit mobile version