Зеленський висловився щодо «готовності» Путіна до діалогу та паузи у війні з РФ

Глава держави Володимир Зеленський прокоментував «готовність» кремлівського диктатора Володимира Путіна до діалогу та пояснив, чому пауза у війні вигідна державі-терористу.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Президент в інтерв’ю французьким ЗМІ BFM TV та Le Monde зазначив, що глава Кремля ракетним ударом по порту Одеси 6 березня продемонстрував, до якого формату діалогу з Україною він готовий, інформує «НБН».

Зеленський нагадав, що Київ брав участь і в «мінському», і в «нормандському» форматах переговорного процесу, які не дали результатів. У той же час для російського диктатора пауза у війні як кисень та додаткові можливості для відновлення окупаційних військ, а також підготовки до нового витку агресії проти нашої країни.

Гарант переконаний, що пауза в бойових діях стане таким самим «мінським процесом», завдяки якому РФ підготується до повного захоплення нашої країни з урахуванням помилок, яких «визволителі» припустилися на початку повномасштабного вторгнення.

Як повідомлялося, 6 березня український лідер разом із делегацією з Греції на чолі з прем’єр-міністром відвідали Одесу. Під час візиту представників Києва та Афін російські окупанти вдарили по місту ракетою. Зеленський розкрив подробиці цієї атаки.

Exit mobile version