У Буданова повідомили, які результати голосування за Путіна «намалюють» в окупованих регіонах України

Заступник начальника Головного управління розвідки МО України генерал-майор Вадим Скібіцький повідомив, що результати псевдовиборів на ТОТ уже відомі у Кремлі та назвав цифри підтримки, які «намалюють» Володимиру Путіну.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

У тимчасово захоплених регіонах України продовжується «дострокове» голосування на «президентських виборах», проте їхні результати російському керівництву вже відомі, інформує «НБН» із посиланням на «РБК-Україна».

Заступник Буданова розповів, що на фейкових виборах беруть участь і місцеві колаборанти. Кремлівський диктатор поставив завдання «владі» на окупованих територіях «намалювати» йому явку 75% і такий самий відсоток підтримки. Не виключено, що ставленики Кремля, щоби вислужитися перед Путіним, можуть видати «результати голосування» 85% і вище.

За словами генерала, «намальовані» показники мають значення для російського лідера та пропагандистів, щоб показати його «підтримку» не лише з боку громадян РФ, а й жителів ТОТ.

Нагадаємо, аналітики ISW розповіли, як Кремль намагається уникнути повторного прориву кордону напередодні «переобрання» Путіна на пост президента РФ.

Exit mobile version