Яку війну планує вести далі проти України Путін і на що сподівається російський диктатор

Глава Кремля Володимир Путін не має наміру припиняти розпочату ним військову агресію проти Української держави. Ба більше, він планує війну на виснаження. Також агресор сподівається на дещо у своїх загарбницьких планах проти нашої країни.

Володимир Путін

Фото - gazeta.ru

Як інформує “НБН“, у матеріалі Bloomberg зазначається, що Путін у війні проти Української держави сподівається на те, що з боку Заходу настане зменшення підтримки Києва. 

Так, незважаючи на те, що окупаційний контингент Росії не може здійснити прорив на війні в Україні та повільно просувається вперед, російський диктатор все одно сповнений рішучості здобути перемогу на полі бою, незважаючи на втрати.           

Очевидно, що російський диктатор на тлі свого нещодавнього “переобрання” на черговий шестирічний термін при владі намагається без жодних доказів звинуватити Українську державу в нібито причетності до терористичного акту, що був здійснений у ТЦ “Крокус Сіті Хол” у Підмосков’ї двадцять другого березня поточного року, де загинуло понад 140 російських громадян.

Зі свого боку представники Сполучених Штатів Америки заявили, що вони не бачать ознак того, що диктатор Росії наприкінці 2023 року серйозно ставився до пошуку способу припинення війни. Вони також відкинули ідею переговорів про “перемир’я” без участі Києва.

Путін піде на ескалацію конфлікту

Плани Путіна також підтверджує керівник московського Центру політичної інформації Олексій Мухін. Це відомство надає консультаційні послуги Кремлю.

Найімовірніше, Путін піде зараз на ескалацію конфлікту, оскільки його метою є перемога в цій війні. Москва готова продовжувати цей конфлікт стільки, скільки буде завгодно, – підсумував Мухін. 

Нагадаємо, раніше ми вже писали про заяву Міноборони РФ щодо ймовірності переговорів по Україні.

Exit mobile version