Волкер повідомив, коли буде схвалено додаткову допомогу Україні від США у розмірі $61 млрд

Ексспецпредставник Державного департаменту США по Україні, дипломат Курт Волкер повідомив, коли Вашингтон схвалить надання додаткової військової допомоги Києву в розмірі 61 мільярда доларів.

Курт Волкер

Фото – reuters.com

Ексспецпредставник США в Україні в інтерв’ю виданню «РБК-Україна» висловився щодо продовження підтримки Києва Вашингтоном. На думку Волкера, Штати виділять Києву допомогу у розмірі 61 мільярда доларів, інформує «НБН».

Дипломат вірить, що американське керівництво виділить додаткову військову допомогу для України вже цього місяця, при цьому додав, що він «помилявся раніше і готовий знову помилитися».

Волкер вважає, що влада США спочатку хоче домогтися продовження фінансової підтримки Києва, а потім займатися виборами президента. Він стверджує, що 80% членів Палати представників підтримують надання допомоги Україні та, якщо відповідний проект винесуть на розгляд, він отримає від 300 до 350 голосів.

Раніше сенаторка від Республіканської партії Джоні Ернст заявила, що США мають перевірити цільове використання «кожного долара», який вони виділяють Україні.

Exit mobile version