У Зеленського висловилися щодо повернення українських чоловіків із Європи

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що держави Європейського Союзу мають ухвалити одноголосне рішення про повернення українських чоловіків призовного віку на батьківщину.

Михайло Подоляк

Фото – president.gov.ua

Представник Офісу Зеленського в інтерв’ю литовському виданню Delfi заявив, що потрібно загальноєвропейське рішення про повернення українських чоловіків мобілізаційного віку з-за кордону, інформує «НБН».

За словами чиновника, багато молодих людей у перші місяці повномасштабної війни поїхали з України і в Європі ведуть бездіяльний спосіб життя, маніфестують це, доки їхня країна спливає кров’ю.

Радник глави ОПУ вважає, що європейські держави шляхом довгих розмов все ж таки дійдуть до правильного рішення. Подоляк зазначив, що це має змусити українських чоловіків за кордоном замислитися над тим, де вони зараз і як почуватимуться завтра.

Представник Офісу президента наголосив, що в житті не буває так, що один платить максимальну ціну, а інший цим насолоджується, а пізніше повертається в Україну та розповідає, що підтримував батьківщину в момент тяжкого випробування.

Раніше віце-прем’єр-міністерка із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина пояснила заборону Києва на надання консульських послуг українським чоловікам за кордоном.

Exit mobile version