В ОПУ заявили, що Європа ухвалила однозначне рішення щодо фіналу війни в Україні

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що в Європі вже є однозначне рішення щодо фіналу російсько-української війни, майбутнього нашої країни та держави-терориста.

Михайло Подоляк

Фото – apnews.com

Радник керівника ОПУ в інтерв’ю «24 каналу» прокоментував дискусії в ЄС щодо відправлення іноземних військ в Україну. За його словами, ці обговорення свідчать про те, що європейські лідери дійсно бачать загрозу в РФ, інформує «НБН».

Представник Офісу Зеленського зазначив, що в Європі сьогодні говорять про тип війни, про кількість ресурсів, що використовуються Російською Федерацією, а також про необхідність надання відповідних ресурсів нашій країні.

Чиновник зазначив, що дискусії у європейських державах свідчать про те, що там ухвалили однозначне рішення щодо фіналу російсько-української війни, майбутнього нашої країни та Російської Федерації, а також майбутнього регіону.

Подоляк додав, що якщо війна в Україні закінчиться неправильно, європейські держави матимуть не те майбутнє, яке вони хотіли б.

Раніше французький лідер Еммануель Макрон попередив, що «Європа може померти». Пізніше в інтерв’ю виданню The Economist глава держави пояснив, що мав на увазі, говорячи про невтішні перспективи регіону.

Exit mobile version