В ОПУ відреагували на висловлювання Путіна щодо переговорів з Україною

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував висловлювання кремлівського диктатора Володимира Путіна щодо переговорів з Україною в інтерв'ю китайському ЗМІ.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

Представник Офісу Зеленського у своєму Telegram-каналі звернув увагу на лицемірну «переговорну» активність глави Кремля, який знову у формі ультиматуму вимагає визнати «відсутність» поразки росіян, маскуючи це «дипломатією», інформує «НБН».

За словами Подоляка, в інтерв’ю китайському ЗМІ диктатор говорить про «мир», але водночас знищує міста на сході України та намагається прорватися на Харківщині, що супроводжується злочинами проти мирного населення.

Чиновник нагадав, що окупанти використають будь-яке перемир’я для відновлення та розгортання своїх сил. Для глави Кремля немає різниці між миром та війною, що доводять диверсії держави-терориста в Європі.

Радник керівника ОПУ зазначив, що росіяни називають «світ» та «мир» одним і тим самим словом. Тому коли диктатор каже, що хоче миру, не складно здогадатися, що він має на увазі.

Нагадаємо, керівник ЦПД розповів, як Путін хоче використати прикордоння Харківщини у переговорному процесі з Києвом.

Exit mobile version